Retour

Home > Klantenservice > Retour

Retourneren en bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@glasinloodkado.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgezonderd retourneren is Maatwerk

Één uitzondering op de bedenktijd zijn producten die u via deze webwinkel besteld en op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook hier niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Ruilen en retour sturen

Wilt u het product ruilen of terugsturen. Geen probleem. Zoek even contact met ons. Let wel op. Onze producten bestaan grotendeels uit glas en zijn breekbaar. Mocht het product meer dan nodig beschadigd zijn om het te bekijken of te beoordelen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en in vergelijkbare staat terug komt bij ons.

Wij hebben geen fysieke winkel maar wel een retouradres. U kunt uw artikel terugsturen naar Noordenweg 75, 2984 AG  te Ridderkerk